fb-pixel
Back to Open positions

Agile Lead - Julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin

Tule tiimiimme!

Etsimme julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin Agile Leadiä, joka innostuu tiimityöskentelystä ja monipuolisten projektien toteutuksesta. Lue lisää roolista ja projekteista ja hae paikkaa julkishallinnon ja terveydenhuollon tiimistämme.

Tehtävänkuvasta

Ketteränä Agile Leadinä työskentelet rinnakkain maailman parhaiden konsulttien ja ammattilaisten kanssa ohjelmisto- ja data-insinöörien, suunnittelun, ketterän kulttuurin ja digitaalisen liiketoiminnan aloilla. Kaupallisella asenteellasi ja sitoutumisellasi rakennat läheisiä, inhimillisiä ja luotettuja suhteita asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa ja pystyt yhdessä tiimin kanssa toimittamaan pitkän aikavälin arvoa asiakkaillemme. Pyrit tulemaan asiakkaasi luotetuimmaksi neuvonantajaksi.

Olet avainroolissa julkisen sektorin projekteissa kehittämällä strategisten kumppanuuksien laajentamistyötä ja vahvistamalla Futuricen asemaa strategisena kumppanina. Toimit Agile leadinä ketterissä kehitystöissä ja ohjaat useita tiimejä tuottamaan arvoa asiakkaalle. Projektit ovat keskeinen osa Futuricen lopullista oppimisalustaa. Yhtenä fokusalueenasii on varmistaa, että ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi projekteissa ja että tiimi on aina suurin voimavarasi, joka on tukemassa sinua. Odotamme, että ymmärrät teknologiamaiseman ja mitä vaaditaan digitaalisten alustojen, tuotteiden ja palveluiden rakentamiseen vaativille asiakkaille.

Kotitoimistosi voi olla Helsingissä tai Tampereella. Työskentelemme joustavasti hybridinä. Projektien osalta työskentely sovitaan asiakaskohtaisesti. Osa projekteista painottuu etätyöskentelyyn ja toisaalta työ voi edellyttää jonkin verran satunnaista läsnätyötä asiakasorganisaatioissa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tässä on joitain käytännön asioita, jotka toivomme sinun omaavan:

 • Kokemusta suurten (asiakas)ohjelmien ja ketterien projektien johtamisesta
 • Vahvaa konsultointikokemusta teknologia-, data- jasuunnittelu -aloilla
 • Kokemusta C-tason suhteiden hallinnasta
 • Sitoutunutta, pitkäaikasta ja inhimillistä lähestymistapaa liiketoiminnan kehittämiseen ja verkostoitumiseen laajamittaisten asiakkuuksien parissa
 • Ymmärrys asiakasbriefausten hahmottamisesta, mahdollisuuksien arvioinnista ja myyntiesitysprosessin johtamisesta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tuleva tiimisi odottaa

Public & Health- yksikkömme palvelee asiakkaitamme eri julkisen sektorin aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, hallinto, koulutus, kaupungit ja muut julkiset palvelut. Tiimimme tehtävänä on auttaa julkista sektoria tuottavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamisessa. Teemme muutosta dataa ja uutta teknologiaa hyödyntäen, toiminnan uudelleenmuotoiluun yhdistäen. Johdamme muutosta yksilötasolta koko yhteisöjen ja julkisten organisaatioiden tasolle käytännönläheisesti. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia vaikuttaa ja jättää jälkesi julkisten organisaatioiden ja palveluiden kehittämiseen - eli todella vaikuttaa meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään!

Public & Health tiimissämme on lähes 70 ammattilaista, ja yhdistämme laajan joukon asiantuntemusta ja kattavan tietämyksen julkisesta sektorista. Pystyt omilla teoillasi vaikuttamaan siihen, miten toimimme, sillä kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja siksi arvostamme myös rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

Futurice tarjoaa sinulle

Tarjoamme innostavan ja kehittävän työympäristön. Ketterä ja matalahierarkinen organisaatiomme tukee kasvuasi ammattilaisena. Tavoitteenamme on olla uraasi tukeva alusta ja tarjota mahdollisuuksia oppimiseen ja taitojen laajentamiseen. Työskentelet motivoituneiden, monitaitoisten osaajien kanssa kehityksessä, suunnittelussa ja strategiassa.

Lisäksi tässä muutamia etuja, joita tarjoamme:

 • Futuricen hybridityömalli
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Urheilu- ja lounasetu
 • Futuricen kerhot vapaa-ajan aktiviteetteja varten
 • Oppimistapahtumat
 • Sertifiointi-ohjelma

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Siinä tapauksessa odotamme innolla että pääsemme kuulemaan sinusta lisää! Hae tähän rooliin lataamalla hakemuksesi hakujärjestelmäämme klikkaamalla Apply-painiketta.

Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää: lisää vain yhteystietosi ja lataa liitteeksi hakudokumenttisi. Hakudokumenteiksi toivomme CV:tä ja hakemuskirjettä, jossa kuulemme mielellämme lisää sinusta, urastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miksi kiinnostuit tästä roolista Futuricella! Voit halutessasi myös lisätä mukaan linkin LinkedIn-profiiliisi ja jakaa muita tärkeäksi katsomiasi liitteitä.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä, mutta lomailemme heinäkuun, joten haastatteluja edistelemme vasta elokuusta alkaen. Rekrytointiprosessiimme kuuluu useampi haastattelu, jotka voidaan pitää etänä tai toimistollamme. Ensimmäisessä haastattelussa tarkoituksena on tutustua, keskustella kokemuksestasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja kertoa lisää meidän roolista ja arjesta Futuricella. Toisessa haastattelussa sukellamme vielä syvemmälle ammatilliseen osaamiseesi ja kokemukseesi, ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa keskustelemme lisää mahdollisista projekteista, joihin uusi tiimikaveri voisi hypätä! Tarkoituksena on, että läpi rekrytointiprosessin pääset tutustumaan useampaan tulevaan kollegaan ja saat monipuolisen käsityksen roolista, vastuistasi, odotuksista ja siitä, millainen työarki sinua mahdollisesti odottaa Futuricella!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä recruitment@futurice.com.

Palkkauksesta

Palkkaukseen liittyvät yksityiskohdat käydään läpi yksityiskohtaisesti rekrytointiprosessin aikana. Palkkaviitekehyksemme on suunniteltu tarjoamaan erilaisia uratasoja, jotka perustuvat kolmeen tekijään: taidot, vastuut ja roolin vaikuttavuus. Olemme omistautuneet luomaan yhdenvertaisen ja tukevan työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan sekä tulla paremmiksi versioiksi itsestään.

Ensimmäisellä haastattelukierroksella keskustelemme tämän tehtävän palkkahaarukasta. Tarjoamme kiinteää palkkaa, johon sisältyy mahdollisuus suoritusperusteisiin bonuksiin ja lisäetuihin.

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Join us!

Contact us