Back to Open positions

Senior/Lead full-stack developer Julkishallinnon ja terveyden projekteihin

Oletko kokenut full-stack kehittäjä, joka innostuu tiimityöskentelystä ja asiakaslähtöisestä räätälöityjen digitaalisten palveluiden kehittämisestä? Haemme tällä hetkellä useampaa Senior/Lead full-stack kehittäjää hyppäämään mukaan erilaisiin projekteihimme! Lue lisää roolista ja projekteista ja hae tehtävää urasivujemme kautta.

Tehtävästä

Senior full-stack ohjelmistokehittäjänä työskentelet julkisen sektorin ja terveydenhuollon toimialojen asiakkaiden projekteissa auttaen heitä löytämään ja luomaan parhaita digitaalisia ratkaisuja heidän tarpeisiinsa unohtamatta loppukäyttäjiä. Senior full-stack ohjelmistokehittäjänä rakennat palveluita asiakkaan kanssa, joten kommunikoit ja viestit asiakkaan kanssa samalla varmistaen, että työnjälki sopii yhteen asiakasyrityksen muun toiminnan kanssa. Työskentelet osana tiimiä, joten myös tiimitapaamiset ovat osa työviikkoasi. Mikäli Senior full-stack ohjelmistokehittäjän roolin lisäksi Lead-tehtävät kiinnostavat, niin silloin sinulle kuuluu koko tiimin tulosvastuu.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Kotitoimistosi voi olla Helsinki tai Tampere. Työskentelemme joustavasti hybridissä. Projektien osalta työskentely sovitaan asiakaskohtaisesti. Osa projekteista painottuu etätyöskentelyyn ja toisaalta työ voi edellyttää jonkin verran satunnaista läsnätyötä asiakasorganisaatioissa.

Tuleva tiimisi odottaa

Public & Health- yksikkömme palvelee asiakkaitamme eri julkisen sektorin aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, hallinto, koulutus, kaupungit ja muut julkiset palvelut. Tiimimme tehtävänä on auttaa julkista sektoria kehittymään ja johtamaan muutosta, yksilötasolta koko yhteisöjen ja julkisten organisaatioiden tasolle. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia vaikuttaa ja jättää jälkesi julkisten organisaatioiden ja palveluiden kehittämiseen - mikä todella vaikuttaa yhteiskuntamme kansalaisten jokapäiväiseen elämään.

Public & Health tiimissämme on lähes 70 ammattilaista, ja yhdessä yhdistämme laajan joukon asiantuntemusta ja kattavan tietämyksen julkisesta sektorista.

Pystyt omilla teoillasi vaikuttamaan siihen, miten toimimme, sillä kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja siksi arvostamme myös rakentavaa palautetta.

Roolissa onnistumisen avaimet

Sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmistokehittämisestä ja intoa laajentaa teknistä osaamista. Sinulla on sekä kokemusta web-palveluiden rakentamisesta laajoissa projekteissa että näkemystä siitä, miltä näyttää hyvä arkkitehtuuri. Ja koska ohjelmistokehitykseen kuuluvat käyttöliittymät sekä taustapalvelut, niin sinulla on monipuolista osaamista ja kiinnostusta kokonaisuutta kohtaan. Haluat panostaa laadukkaaseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa, unohtamatta loppukäyttäjää, sillä kehitämme toimivia palveluita. Ketterät menetelmät ovat sinulle mieleinen lähestymistapa, kuten Scrum ja Kanban. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Käytetyt teknologiat vaihtelevat edellä mainittujen projektien välillä, mutta valtaosassa projekteista on käytössä tällä hetkellä React, Node.js ja TypeScript, joista toivomme sinulta löytyvän kokemusta. Lisäksi toivomme että pilvipalveluiden osalta AWS, GCP ja/tai Azure ovat sinulle tuttuja. Java osaaminen katsotaan eduksi.

Futurice tarjoaa sinulle

Ketterän ja matalahierarkisen organisaation ja kulttuurin lisäksi tuemme kasvuasi ammattilaisena. Sinulle tämä tarkoittaa elämäsi tilaisuutta tavoitella oppimistavoitteitasi ja laajentaa taitojasi. Tavoitteemme on olla uraasi tukeva alusta. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä motivoituneimpien ja monitaitoisten osaajien kanssa niin kehityksessä, suunnittelussa kuin strategiassa.

Lisäksi tässä muutamia etuja, joita tarjoamme:

  • Futuricen hybridityömalli
  • Vapaavalintaiset työvälineet
  • Urheilu- ja lounasetu
  • Futuricen kerhot vapaa-ajan aktiviteetteja varten
  • Oppimistapahtumat
  • Sertifiointi-ohjelma

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Siinä tapauksessa odotamme innolla että pääsemme kuulemaan sinusta lisää! Hae tähän rooliin lataamalla hakemuksesi hakujärjestelmäämme klikkaamalla Apply-painiketta.

Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää: lisää vain yhteystietosi ja lataa liitteeksi hakudokumenttisi. Hakudokumenteiksi toivomme CV:tä ja hakemuskirjettä, jossa kuulemme mielellämme lisää sinusta, urastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miksi kiinnostuit tästä roolista Futuricella! Hakemusta varten olemme myös koonneet muutamia vinkkejä. Voit halutessasi myös lisätä mukaan linkin LinkedIn-profiiliisi ja jakaa muita tärkeäksi katsomiasi liitteitä.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Rekrytointiprosessiimme kuuluu useampi haastattelu, jotka voidaan pitää etänä tai toimistollamme Helsingin keskustassa. Ensimmäisessä haastattelussa tarkoituksena on tutustua, keskustella kokemuksestasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja kertoa lisää meidän roolista ja arjesta Futuricella. Toisessa haastattelussa sukellamme vielä syvemmälle ammatilliseen osaamiseesi ja kokemukseesi, ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa keskustelemme lisää mahdollisista projekteista, joihin uusi tiimikaveri voisi hypätä! Tarkoituksena on, että läpi rekrytointiprosessin pääset tutustumaan useampaan tulevaan kollegaan ja saat monipuolisen käsityksen roolista, vastuistasi, odotuksista ja siitä, millainen työarki sinua mahdollisesti odottaa Futuricella!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä recruitment@futurice.com

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Join us!

Contact us