fb-pixel
Back to Open positions

Data Lead - Julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin

Tule tiimiimme!

Oletko kokenut Data Lead, joka innostuu tiimityöskentelystä ja monipuolisten pilvipohjaisten dataratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta? Haemme tällä hetkellä useampaa Data Leadia hyppäämään mukaan erilaisiin projekteihimme! Lue lisää roolista ja projekteista ja hae paikkaa julkishallinnon ja terveydenhuollon tiimistämme.

Tehtävästä

Etsimme Data Lead -osaajaa vetämään datapohjaisia julkisenhallinnon ja terveysalan projektejamme. Roolisi kattaa koko projektin tai palvelun elinkaaren alkaen alkuvaiheen määrittelystä aina lopulliseen toimitukseen ja ylläpitoon. Johdat projektejamme teknisesti varmistaen, että kaikki toimitukset vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia ja noudattavat turvallisuusstandardeja.

Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus dataprojekteista liittyen data-alustoihin, raportointiin ja analytiikkaan ja/tai tekoälyyn, ja erityisesti hybridi data warehouse -projektien parissa työskentelystä. Sinulla on vahvaa kokemusta julkishallinnon ja/tai terveysalan asiakkuuksissa ja näyttöä onnistuneista toimeksiannoista kyseisillä sektoreilla. Olet johtanut käyttöönottoprojekteja alusta loppuun, varmistaen niiden onnistuneen toteutuksen ja sujuvan ylläpidon. Tiimisi johtajana olet inspiroinut ja ohjannut ammattilaisia kohti yhteisiä tavoitteita, ja kokemuksesi eri data-ammattilaisen rooleista, kuten Data Analyst, Data Engineer, Data Scientist tai Data Advisor, on antanut sinulle laajan näkemyksen ja ymmärryksen datan käsittelystä. Vahvojen kommunikointitaitojesi ansiosta olet onnistunut kääntämään monimutkaiset tekniset käsitteet ymmärrettäväksi kieleksi sekä teknisille että ei-teknisille sidosryhmille. Olet mahdollisesti toiminut asiakaspäällikkönä pienissä ja keskisuurissa projekteissa, osallistuen asiakassuunnitteluun ja myyntiin, ja varmistat aina, että tietoturvan korkeimmat standardit täyttyvät.

Tarvittavat teknologiat ja työkalut:

  • Azure data (Azure Data Factory, Azure SQL)
  • Azure hallinta (Monitor, Entra ID, Azure Key Vault)
  • Power BI
  • Etuna myös ymmärrys on-premise & data virtualization (Tibco) -ratkaisuista

Työskentelemme joustavasti hybridinä ja kotitoimistosi sijaitsee Helsingissä tai Tampereella. Projektien osalta työskentely sovitaan asiakaskohtaisesti. Osa projekteista painottuu etätyöskentelyyn ja toisaalta työ voi edellyttää jonkin verran satunnaista läsnätyötä asiakasorganisaatioissa.Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tuleva tiimisi odottaa

Public & Health- yksikkömme palvelee asiakkaitamme eri julkisen sektorin aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, hallinto, koulutus, kaupungit ja muut julkiset palvelut. Tiimimme tehtävänä on auttaa julkista sektoria tuottavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamisessa. Teemme muutosta dataa ja uutta teknologiaa hyödyntäen, toiminnan uudelleenmuotoiluun yhdistäen. Johdamme muutosta yksilötasolta koko yhteisöjen ja julkisten organisaatioiden tasolle käytännönläheisesti. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia vaikuttaa ja jättää jälkesi julkisten organisaatioiden ja palveluiden kehittämiseen - eli todella vaikuttaa meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään!

Public & Health tiimissämme on lähes 70 ammattilaista, ja yhdistämme laajan joukon asiantuntemusta ja kattavan tietämyksen julkisesta sektorista. Pystyt omilla teoillasi vaikuttamaan siihen, miten toimimme, sillä kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja siksi arvostamme myös rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

Futurice tarjoaa sinulle

Tarjoamme innostavan ja kehittävän työympäristön. Ketterä ja matalahierarkinen organisaatiomme tukee kasvuasi ammattilaisena. Tavoitteenamme on olla uraasi tukeva alusta ja tarjota mahdollisuuksia oppimiseen ja taitojen laajentamiseen. Työskentelet motivoituneiden, monitaitoisten osaajien kanssa kehityksessä, suunnittelussa ja strategiassa.

Lisäksi tässä muutamia etuja, joita tarjoamme:

  • Futuricen hybridityömalli
  • Vapaavalintaiset työvälineet
  • Urheilu- ja lounasetu
  • Futuricen kerhot vapaa-ajan aktiviteetteja varten
  • Oppimistapahtumat
  • Sertifiointi-ohjelma

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Siinä tapauksessa odotamme innolla että pääsemme kuulemaan sinusta lisää! Hae tähän rooliin lataamalla hakemuksesi hakujärjestelmäämme klikkaamalla Apply-painiketta.

Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää: lisää vain yhteystietosi ja lataa liitteeksi hakudokumenttisi. Hakudokumenteiksi toivomme CV:tä ja hakemuskirjettä, jossa kuulemme mielellämme lisää sinusta, urastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miksi kiinnostuit tästä roolista Futuricella! Voit halutessasi myös lisätä mukaan linkin LinkedIn-profiiliisi ja jakaa muita tärkeäksi katsomiasi liitteitä.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Rekrytointiprosessiimme kuuluu useampi haastattelu, jotka voidaan pitää etänä tai toimistollamme Helsingin keskustassa.Ensimmäisessä haastattelussa tarkoituksena on tutustua, keskustella kokemuksestasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja kertoa lisää meidän roolista ja arjesta Futuricella. Toisessa haastattelussa sukellamme vielä syvemmälle ammatilliseen osaamiseesi ja kokemukseesi, ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa keskustelemme lisää mahdollisista projekteista, joihin uusi tiimikaveri voisi hypätä! Tarkoituksena on, että läpi rekrytointiprosessin pääset tutustumaan useampaan tulevaan kollegaan ja saat monipuolisen käsityksen roolista, vastuistasi, odotuksista ja siitä, millainen työarki sinua mahdollisesti odottaa Futuricella!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä recruitment@futurice.com

Palkkauksesta

Palkkaukseen liittyvät yksityiskohdat käydään läpi yksityiskohtaisesti rekrytointiprosessin aikana. Palkkaviitekehyksemme on suunniteltu tarjoamaan erilaisia uratasoja, jotka perustuvat kolmeen tekijään: taidot, vastuut ja roolin vaikuttavuus. Olemme omistautuneet luomaan yhdenvertaisen ja tukevan työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan sekä tulla paremmiksi versioiksi itsestään.

Ensimmäisellä haastattelukierroksella keskustelemme tämän tehtävän palkkahaarukasta. Tarjoamme kiinteää palkkaa, johon sisältyy mahdollisuus suoritusperusteisiin bonuksiin ja lisäetuihin.

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Join us!

Contact us