fb-pixel
Back to Open positions

Cloud Architect - Julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin

Hae meidän tiimiimme!

Etsimme julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin Cloud Architectia, joka innostuu tiimityöskentelystä ja monipuolisten pilvipohjaisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Lue lisää roolista ja projekteistamme ja hae paikkaa julkishallinnon ja terveydenhuollon tiimistämme.

Oletko koodari taustainen Microsoft Cloud -arkkitehti ja innokas hyppäämään julkisen sektorin asiakasprojekteihin?

Etsimme Cloud Architectia julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihimme. Roolisi kattaa koko projektin tai palvelun elinkaaren alkuvaiheen määrittelystä aina lopulliseen toimitukseen ja ylläpitoon. Johdat projektejamme teknisesti varmistaen, että kaikki toimitukset vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia ja noudattavat turvallisuusstandardeja.

Sidosryhmistä puhuttaessa, tulet työskentelemään osana arkkitehtuuritiimiä ja tuet sovelluskehitystiimiä kaikissa kehittämisen vaiheissa. Lisäksi tuet sovellusten pilvimigraatioissa ja arkkitehtuurimääritysten katselmoinnissa. Varmistat myös ratkaisujen vaatimuksenmukaisuuden ja jatkuvuuden.

Voit työskennellä Helsingissä tai Tampereella. Työskentelemme joustavasti hybridiympäristössä, ja projektien työskentely sovitaan asiakaskohtaisesti. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Menestyksen avaimet tässä roolissa

Odotamme tulevalta tiimiläiseltämme ratkaisuhakuisuutta ja muutoksen läpivientikykyä ja riittävää julkishallinnon lainalaisuuksien tuntemusta, jotta huomioimme migraatio riskit ja tietoturvan.

Lisäksi sinulla on jo

 • 4+ vuoden kokemus Microsoft Cloud -arkkitehdin tehtävistä
 • Käytännön ohjelmistokehitys kokemusta monenlaisista projekteista ja toimialoilta. Kokemus TypeScriptista, JavaScriptistä, Javasta ja Pythonista on tällä hetkellä erittäin toivottavaa
 • Kokemus vähintään yhdestä pääjulkisesta pilvipalvelusta (AWS/Azure/GCP) sekä ymmärrys peruskäsitteistä ja niiden soveltuvuudesta liiketoimintayhteyksissä, kuten palvelimettomista työmääristä, CI/CD:stä ja infrastruktuurista-koodina.
 • Asiantuntemusta turvallisten ja ohjelmistokehittäjä ystävällisten rajapintojen suunnittelussa ja toteuttamisessa, ottaen huomioon ylläpidettävyyden ja skaalautuvuuden sekä API-kuluttajien tarpeet.
 • DevSecOps-ajattelutapa
 • Ymmärrys eri arkkitehtuuriparadigmien (esim. mikroservices ja event-driven infrastructures) ja teknologiavalintojen hyödyistä ja kompromisseista.
 • Sujuvat esiintymistaidot suomeksi ja englanniksi ehdottaessamme lähestymistapaamme asiakkaillemme
 • Halukkuus tukea liiketoimintamme kehitystä, ohjata asiakkaitamme ja muokata projektin arkkitehtuuria ennen myyntiä, myynnin aikana ja projektin alkuvaiheissa teknisten näkemysten ja inspiraation kautta.

Eduksi katsotaan

 • Sertifikaatit, kuten Azure Solutions Architect Expert ja/tai AWS Cloud Solutions Architect Professional
 • Kokemus pilvinatiiveista ja/tai Kubernetes-teknologioista.
 • Kokemus DevSecOpsista, kehittäjien tukemisessa infrastruktuurin tarjoamisessa, CI/CD-putkistojen ylläpidossa jne.
 • Käytännön kokemus valvonta/hälytys stackien käytöstä ja uhkamallinnuksesta
 • Laadunvarmistusprosessien (QA) kehittäminen ja toteuttaminen, automatisoidut testit jne.
 • Ketterän kehityksen kokemus, ehkä jopa Scrum Masterina toimiminen muiden tehtäviesi ohella
 • Kokemus IoT-laitteista ja -palveluista.

Tuleva tiimisi odottaa

Public & Health- yksikkömme palvelee asiakkaitamme eri julkisen sektorin aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, hallinto, koulutus, kaupungit ja muut julkiset palvelut. Tiimimme tehtävänä on auttaa julkista sektoria tuottavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamisessa. Teemme muutosta dataa ja uutta teknologiaa hyödyntäen, toiminnan uudelleenmuotoiluun yhdistäen. Johdamme muutosta yksilötasolta koko yhteisöjen ja julkisten organisaatioiden tasolle käytännönläheisesti. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia vaikuttaa ja jättää jälkesi julkisten organisaatioiden ja palveluiden kehittämiseen - eli todella vaikuttaa meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään!

Public & Health tiimissämme on lähes 70 ammattilaista, ja yhdistämme laajan joukon asiantuntemusta ja kattavan tietämyksen julkisesta sektorista. Pystyt omilla teoillasi vaikuttamaan siihen, miten toimimme, sillä kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja siksi arvostamme myös rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

Futurice tarjoaa sinulle

Tarjoamme innostavan ja kehittävän työympäristön. Ketterä ja matalahierarkinen organisaatiomme tukee kasvuasi ammattilaisena. Tavoitteenamme on olla uraasi tukeva alusta ja tarjota mahdollisuuksia oppimiseen ja taitojen laajentamiseen. Työskentelet motivoituneiden, monitaitoisten osaajien kanssa kehityksessä, suunnittelussa ja strategiassa.

Lisäksi tässä muutamia etuja, joita tarjoamme:

 • Futuricen hybridityömalli
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Urheilu- ja lounasetu
 • Futuricen kerhot vapaa-ajan aktiviteetteja varten
 • Oppimistapahtumat
 • Sertifiointi-ohjelma

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Siinä tapauksessa odotamme innolla että pääsemme kuulemaan sinusta lisää! Hae tähän rooliin lataamalla hakemuksesi hakujärjestelmäämme klikkaamalla Apply-painiketta.

Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää: lisää vain yhteystietosi ja lataa liitteeksi hakudokumenttisi. Hakudokumenteiksi toivomme CV:tä ja hakemuskirjettä, jossa kuulemme mielellämme lisää sinusta, urastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miksi kiinnostuit tästä roolista Futuricella! Voit halutessasi myös lisätä mukaan linkin LinkedIn-profiiliisi ja jakaa muita tärkeäksi katsomiasi liitteitä.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä, mutta lomailemme heinäkuun, joten aikaisintaan elokuussa järjestämme haastatteluja. Rekrytointiprosessiimme kuuluu useampi haastattelu, jotka voidaan pitää etänä tai toimistollamme. Ensimmäisessä haastattelussa tarkoituksena on tutustua, keskustella kokemuksestasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja kertoa lisää meidän roolista ja arjesta Futuricella. Toisessa haastattelussa sukellamme vielä syvemmälle ammatilliseen osaamiseesi ja kokemukseesi, ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa keskustelemme lisää mahdollisista projekteista, joihin uusi tiimikaveri voisi hypätä! Tarkoituksena on, että läpi rekrytointiprosessin pääset tutustumaan useampaan tulevaan kollegaan ja saat monipuolisen käsityksen roolista, vastuistasi, odotuksista ja siitä, millainen työarki sinua mahdollisesti odottaa Futuricella!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä recruitment@futurice.com.

Palkkauksesta

Palkkaukseen liittyvät yksityiskohdat käydään läpi yksityiskohtaisesti rekrytointiprosessin aikana. Palkkaviitekehyksemme on suunniteltu tarjoamaan erilaisia uratasoja, jotka perustuvat kolmeen tekijään: taidot, vastuut ja roolin vaikuttavuus. Olemme omistautuneet luomaan yhdenvertaisen ja tukevan työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan sekä tulla paremmiksi versioiksi itsestään.

Ensimmäisellä haastattelukierroksella keskustelemme tämän tehtävän palkkahaarukasta. Tarjoamme kiinteää palkkaa, johon sisältyy mahdollisuus suoritusperusteisiin bonuksiin ja lisäetuihin.

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Join us!

Contact us