fb-pixel
Back to Open positions

Senior Data Engineer - Julkishallinnon ja terveydenhuollon projekteihin

Tule tiimiimme!

Etsimme julkisenhallinnon ja terveydenhuollon projekteihin Senior Data Engineeriä, joka innostuu tiimityöskentelystä ja monipuolisten pilvipohjaisten dataratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta? Lue lisää roolista ja projekteista ja hae paikkaa julkishallinnon ja terveydenhuollon tiimistämme.

Senior Data Engineer -roolissa pääset syvälle asiakkaidemme dataan!

Toivomme, että olet jo päässyt urallasi perehtymään suunnitteluun, rakentamiseen, automatisointiin ja data-alustojen sekä -putkien operointiin. Kaiken kaikkiaan avainasia on uteliaisuus, ongelmien ratkaiseminen ja taito toimia erilaisten tietojen ja ihmisten kanssa. Kaikki tekemämme työ liittyy asiakkaidemme auttamiseen ja ohjaamiseen, joten aidosti konsultoiva mieli ja kiinnostus myynnin tukemiseen ovat meille erittäin tärkeitä.

Konsulttina arvostamme ketterää työskentelytapaa sekä avoimuuden ja luottamuksen merkitystä tiimityössä. Futuricella sinulla on lahjakkaita ammattilaisia ympärilläsi, kuten data-analyytikkoja, ohjelmistokehittäjiä, suunnittelijoita sekä tietysti asiakkaitamme ja heidän loppukäyttäjiään. Tulet työskentelemään julkishallinnon ja terveydenhuoltoalan asiakkuuksien projekteissa, jossa projektien vaikuttavuus ja merkityksellisyys puhuvat puolestaan.

Tässä on joitain käytännön asioita, jotka toivomme sinun omaavan:

 • Kokemusta erityisesti Azuren (esim. Data Factory, Synapse, Databricks) työkaluista, Snowflakesta tai AWS:n dataratkaisuista
 • Kokemusta konsultoinnista tai neuvonantajatehtävistä, kykyä kääntää datatarpeet konkreettisiksi ratkaisuiksi
 • Kokemusta julkishallinnon ja/tai terveysalan asiakkuuksista ja projekteista
 • Relevantit pilvi- tai tekoälysertifikaatit
 • Osaamista ja ymmärrystä datainfrastruktuurin rakentamisesta, käyttöönotosta ja orkestroinnista. Sinulla on DevOps/DataOps orientoitunut ajattelutapa.
 • Erinomainen ymmärrys tietokannoista ja tietomallinnuksesta. Relaatiotietokantoja käytetään yleisimmin, mutta monissa projekteissa käytetään myös dokumenttitietokantoja, key-value-tietokantoja ja niihin liittyviä teknologioita.
 • Käytännön ohjelmistokokemusta erilaisista projekteista. Python-kokemus on tällä hetkellä ensisijaisena listallamme, mutta myös muut kielet ovat ehdottomasti plussaa.
 • Tietojenkäsittelytieteiden tai vastaava koulutustausta yhdistettynä vähintään kolmen vuoden työkokemukseen datan parissa
 • Arvostat hyvää kommunikointia sekä tiimin että asiakkaiden kanssa. Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Kotitoimistosi on Helsingissä tai Tampereella. Työskentelemme joustavasti hybridinä. Projektien osalta työskentely sovitaan asiakaskohtaisesti. Osa projekteista painottuu etätyöskentelyyn ja toisaalta työ voi edellyttää jonkin verran satunnaista läsnätyötä asiakasorganisaatioissa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tuleva tiimisi odottaa

Public & Health- yksikkömme palvelee asiakkaitamme eri julkisen sektorin aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, hallinto, koulutus, kaupungit ja muut julkiset palvelut. Tiimimme tehtävänä on auttaa julkista sektoria tuottavuuden ja vaikuttavuuden kasvattamisessa. Teemme muutosta dataa ja uutta teknologiaa hyödyntäen, toiminnan uudelleenmuotoiluun yhdistäen. Johdamme muutosta yksilötasolta koko yhteisöjen ja julkisten organisaatioiden tasolle käytännönläheisesti. Tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia vaikuttaa ja jättää jälkesi julkisten organisaatioiden ja palveluiden kehittämiseen - eli todella vaikuttaa meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään!

Public & Health tiimissämme on lähes 70 ammattilaista, ja yhdistämme laajan joukon asiantuntemusta ja kattavan tietämyksen julkisesta sektorista. Pystyt omilla teoillasi vaikuttamaan siihen, miten toimimme, sillä kehitämme jatkuvasti toimintamallejamme ja siksi arvostamme myös rakentavaa palautetta ja kehitysehdotuksia.

Futurice tarjoaa sinulle

Tarjoamme innostavan ja kehittävän työympäristön. Ketterä ja matalahierarkinen organisaatiomme tukee kasvuasi ammattilaisena. Tavoitteenamme on olla uraasi tukeva alusta ja tarjota mahdollisuuksia oppimiseen ja taitojen laajentamiseen. Työskentelet motivoituneiden, monitaitoisten osaajien kanssa kehityksessä, suunnittelussa ja strategiassa.

Lisäksi tässä muutamia etuja, joita tarjoamme:

 • Futuricen hybridityömalli
 • Vapaavalintaiset työvälineet
 • Urheilu- ja lounasetu
 • Futuricen kerhot vapaa-ajan aktiviteetteja varten
 • Oppimistapahtumat
 • Sertifiointi-ohjelma

Hakuohjeet

Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Siinä tapauksessa odotamme innolla että pääsemme kuulemaan sinusta lisää! Hae tähän rooliin lataamalla hakemuksesi hakujärjestelmäämme klikkaamalla Apply-painiketta.

Hakulomakkeemme on nopea ja helppo täyttää: lisää vain yhteystietosi ja lataa liitteeksi hakudokumenttisi. Hakudokumenteiksi toivomme CV:tä ja hakemuskirjettä, jossa kuulemme mielellämme lisää sinusta, urastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miksi kiinnostuit tästä roolista Futuricella! Voit halutessasi myös lisätä mukaan linkin LinkedIn-profiiliisi ja jakaa muita tärkeäksi katsomiasi liitteitä.

Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Rekrytointiprosessiimme kuuluu useampi haastattelu, jotka voidaan pitää etänä tai toimistollamme Helsingin keskustassa.Ensimmäisessä haastattelussa tarkoituksena on tutustua, keskustella kokemuksestasi, osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja kertoa lisää meidän roolista ja arjesta Futuricella. Toisessa haastattelussa sukellamme vielä syvemmälle ammatilliseen osaamiseesi ja kokemukseesi, ja rekrytointiprosessin loppuvaiheessa keskustelemme lisää mahdollisista projekteista, joihin uusi tiimikaveri voisi hypätä! Tarkoituksena on, että läpi rekrytointiprosessin pääset tutustumaan useampaan tulevaan kollegaan ja saat monipuolisen käsityksen roolista, vastuistasi, odotuksista ja siitä, millainen työarki sinua mahdollisesti odottaa Futuricella!

Mikäli sinulla on kysymyksiä rooliin liittyen, voit olla yhteydessä recruitment@futurice.com

Palkkauksesta

Palkkaukseen liittyvät yksityiskohdat käydään läpi yksityiskohtaisesti rekrytointiprosessin aikana. Palkkaviitekehyksemme on suunniteltu tarjoamaan erilaisia uratasoja, jotka perustuvat kolmeen tekijään: taidot, vastuut ja roolin vaikuttavuus. Olemme omistautuneet luomaan yhdenvertaisen ja tukevan työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus menestyä ja edetä urallaan sekä tulla paremmiksi versioiksi itsestään.

Ensimmäisellä haastattelukierroksella keskustelemme tämän tehtävän palkkahaarukasta. Tarjoamme kiinteää palkkaa, johon sisältyy mahdollisuus suoritusperusteisiin bonuksiin ja lisäetuihin.

Olemme Futurice, tuloksiin keskittynyt digitaalisen muutoksen tekijä.

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan merkittävimmät ongelmansa ja löytämään tapoja vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Meillä on uniikki organisaatiokulttuuri ja vahvat arvot: luottamus, läpinäkyvyys, välittäminen ja jatkuva kehittyminen. Yhteisömme on loistava alusta kehittymiselle ja tarjoamme kattavat oppimis- ja kouluttautumismahdollisuudet, mahdollistaen ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun kaikille. Toimintaamme ohjaa selkeät monimuotoisuustavoitteet ja eettiset toimintaperiaatteet. Meillä saat inspiraatiota erilaisista näkökulmista: jokainen futuricelainen yksilöllisellä tarinallaan tuo oman jälkensä monimuotoiseen kulttuuriimme.

Vuonna 2000 perustetussa yrityksessämme työskentelee noin 800 monipuolisista taustoista ponnistavaa asiantuntijaa yli 60:stä eri maasta. Juuremme ovat Pohjoismaissa, asenteemme globaali ja toimimme ympäri Eurooppaa.

Join us!

Contact us